Tattoos .vs. Violència de Gènere

Aquest any 2020, degut al Covid19, l’ event benèfic a Inkdependent Girona canvia de format. Sortejarem 5 tattoos, un per cada tatuador de l’ estudi : Pere Wong @giselamanz @cristinamandarina13 @jeykdom.art i @erick_b_haugen . Vendrem tickets pel mòdic preu d’1€/ ticket durant tot el mes d’ Octubre 2020 i els beneficis aniran destinats a l’ associació @valentesiacompanyades dedicades a lluitar contra els matrimonis forçats i la violència de gènere. També recordar que aquest any ens acompanyen diferents comerços locals com ara @can_serrallonga @quimdelhort @soloelamorsalvaraelmundo @freakbustergirona @urbanwarriors13 @llibreria_quiosc22 @mobydiskrecords i la Cafeteria La Forca de Salt, que sortejaràn productes per ajudar a aquesta causa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s